Exact! Pentru că Apple investește enorm în R&D (research and development) și nu lansează produse la kilogram ca alți producători, fără un standard înalt de calitate și fără toate testele posibile.

Apple products

Așa cum AirPower a fost un eșec și după ani de dezvoltare nu au reușit să remedieze problema cu încălzirea lui, iată că un fost inginer Apple a scris pe Twitter că ultimul său NDA semnat cu Apple s-a încheiat zilele trecute. Este vorba de noile căști over-ear numite AirPods Max 

Întrebat de un utilizator când a fost semnat acel NDA, acesta a răspuns „acum 4 ani”. Deci Apple lucrează la aceste căști de 4 ani de zile. În acest mod vă puteți face o idee unde sunt banii pe care voi îi plătiți pentru produsele Apple și să vă întrebați de ce funcționează ireproșabil!

În 2016 tot în decembrie au fost lansate primele căști AirPods.

Sunt foarte mulți utilizatori de produse IT care nu dețin sau nu au deținut niciodată un produs Apple, dar au păreri despre produsele și serviciile Apple.

Citeam un articol ieri despre vânzările Apple Watch care însumează 50% în Q3 din totalul de ceasuri smart vândute în lume. Supremația produselor Apple se vede în fiecare trimestru cu creșteri pe toate segmentele, iar asta înseamnă că oamenii își doresc tot mai mult produse de calitate în detrimentul produselor ieftine și proaste.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu