După ce am aflat că logo-ul iluminat ar putea să reapară pe viitoarele MacBook, iată că avem și un prim brevet pentru un telefon pliabil Apple cu 3 ecrane și 3 zone.

Apple înregistrează primul brevet pentru un telefon pliabil cu 3 ecrane

Acesta este al doilea brevet înregistrat de Apple pentru un telefon pliabil, iar modul de fabricare și procesul ecranului îi va permite să fie foarte flexibil. În aceste brevete nu este evidențiată tehnologia folosită la îmbinările din zona unde ecranul se îndoaie, după cum știm Xiaomi folosește un sistem propriu, iar Samsung la fel.

Ce știm până acum despre Apple iPhone Fold?

Apple inventează ecranul care se regenerează singur. Urmează un iPhone pliabil?

Apple testează tehnologia E-Ink pentru diverse produse, inclusiv un iPhone pliabil, iPad sau MacBook

Primul telefon multi-fold Apple?

Apple înregistrează primul brevet pentru un telefon pliabil cu 3 ecrane brevet

Se pare că tehnologia ce va fi folosită în acest tip de display flexibil se află în dezvoltare de mulți ani de către Apple, iar în maxim 1-2 ani o să vedem primul lor telefon pliabil. Desigur, cei de la Samsung sau Xiaomi când vor vedea aceste breve vor încerca să vină și ei cu un astfel de model pliabil de două ori.

Sursă: patentlyapple.com


#update 28.10.2022, 20:16 – Craig Federighi și Greg Joswiak au spus că un astfel de proces pentru un produs care se află în proces de R&D până să vadă lumina zilei durează cam între 4-5 ani de zile. Așa că am făcut rost și de brevetul care ne prezintă modelul de hinge/balama ce va fi folosită de Apple pe viitorul său produs pliabil.

Primul telefon multi-fold Apple - ce tipuri de hinge va folosi Apple

Avem și înregistrarea video în care cei doi vorbesc cu jurnalista de la WSJTechLive


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu