Zvonurile sunt ca și patentele Apple înregistrate nu tot timpul sunt și adevărate ce-i drept, dar, tot timpul sunt bazate pe niște informații care în final sunt adevărate. Apple testează tehnologia E-Ink care ar putea fi folosită pe un al doilea ecran în cazul telefoanelor pliabile.

iPhone pliabil cu ecran E-Ink

Da, sunt sigur că Apple dezvoltă în secret și un telefon pliabil, însă din punctul meu de vedere telefoanele pliabile sunt doar de fiță nu și productive în timp datorită ecranului îndoit, a mecanismelor, și așa mai departe.

De ce E-Ink?

Tehnologia E-Ink sau eCerneală a fost creată de compania E Ink Corporation și se găsește în multe cărți electronice cum ar fi Kindle, Readius, iLiad, Reader sau chiar e-paper folosit de LG și Philips. Materialul din care este făcut E-Ink poate fi utilizat pe orice suprafață și poate fi folosit ca și display pentru dispozitive electronice, în cazul nostru iPhone tocmai datorită consumului extrem de mic de energie.

Dacă avem un telefon pliabil ecranul secundar nu are rost să stea aprins și să consume energie, este suficient să ai informații despre ceas, notificări sau cine te sună. Samsung pentru telefoanele sale pliabile folosește ecrane normale AMOLED pe ambele părți ceea ce înseamnă că au un consum mai mare de energie.

Este doar un zvon, momentan nu se știu mai multe informații legate de ce produse ar putea avea ecrane E-Ink, dacă va fi introdusă sau nu această tehnologie.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu