Apple lucrează la un Docking Station Hub pentru iPad care transformă tableta într-un produs Smart Home asemănător cu cel prezentat de Google recent ce urmează a fi lansat în 2023.

Apple ar putea lansa anul viitor un Docking Station Hub pentru iPad

Docking Station Hub va fi conectat la o priză și vine cu suport magnetic pentru tabletă, astfel vom putea folosi FaceTime pentru apeluri cu Center Stage, iMessage, Siri sau putem asculta muzică. Acesta va integra platforma HomeKit, iar cu ajutorul aplicației Home vom putea controla toate dispozitivele inteligente din casă.

Standul cu boxă încorporată și picior asemănător celui de pe Apple Display îl face să arate bine, însă mă tem că ar putea avea un preț între 200 – 300 euro.

Docking Station HUB pentru iPad

Tot anul viitor este posibil să vedem și un nou HomePod cu display sau un HomePod Soundbar, care ar putea păstra aceeași formă a celui inițial retras de Apple în 2021, în plus va fi regândit la interior unde vom avea noi cipuri Apple Silicon și suport pentru Matter 1.0 care devine un standard universal pentru toate companiile producătoare de gadgeturi smart pentru acasă.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu