Acum câteva săptămâni cei de la Valve și-au actualizat aplicația pentru iOS, au refăcut-o de la 0, iar de acum are un nou design. Aplicația Steam Mobile este disponibilă pentru iOS cât și pentru Android.

Aplicația Steam pentru iOS complet refăcută cu un nou design

Ani de zile aplicația a avut același design învechit, dar iată că cei de la Valve s-au hotărât să o refacă. Îmi place, dar e un pic cam complicată față de versiunea veche. Înainte puteam alege să îmi afișeze doar mesajele sau contul meu, acum tot timpul văd doar noutăți privind jocurile și trebuie să aleg mai multe sub-meniuri pentru a ajunge acolo unde vreau.

În locul primelor două meniuri aș fi introdus contul meu, cu opțiunea de Library unde sunt toate jocurile mele precum și Friends/Chat. Îmi place cum arată meniul pentru Steam Guard. Dacă nu aveți activată 2FA vă recomand să o activați ca să nu rămâneți fără cont.

Aplicatia Steam - Meniuri

De acum, când folosiți contul de Steam pe un alt calculator vă afișează un cod QR sau puteți alege să introduceți codul din Steam Guard pentru a vă putea autentifica.

Descarcă gratuit aplicația.

Cei care folosesc platforma Android pot descărca aplicația din Play Store sau folosind acest link.

Ar fi excelent dacă cei de la Valve ar oferi posibilitatea de a adăuga/modifica meniurile direct din aplicație, iar fiecare să și le modifice după bunul său plac. Nu se va întâmpla asta, deci va trebui să ne obișnuim cu aplicația Steam Mobile așa cum este acum.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu