Noul update al aplicației Samsung SmartThings urmează să ajungă în App Store, iar noutatea este implementarea suportului Matter pentru dispozitivele HomeKit compatibile.

Aplicația Samsung SmartThings pentru iOS primește suport matter

Aplicația SmartThings a primit în ultimele luni un nou design precum și noi funcționalități. Cu ajutorul ei putem controla diverse dispozitive Samsung de la mașini de spălat vase, haine, televizoare până la becuri, prize, boxe sau alte dispozitive inteligente. De exemplu, eu folosesc un termostat inteligent Netatmo pe care l-am adăugat în SmartThings. Pot controla centrala din meniul televizorului, a aplicației sau folosind Siri prin HomeKit de la Apple.

Folosind noul standard Matter, orice utilizator de Apple Watch, iPhone sau iPad își poate controla dispozitivele smart din casă. Până acum acestea puteau fi controloate doar de pe un dispozitiv cu Android.

Ce este Matter?

Matter este un standard pentru casele inteligente agreat de toți marii producători cum ar fi Apple, Samsung, Google, Amazon și alții, prin care sunt integrate toate platformele majore: iOS și Android. Un dispozitiv cu suport Matter se poate conecta la HomeKit cât și la SmartThings atâta timp cât există un hub compatibil pentru a putea fi controlate de pe telefon, tabletă sau laptop.

Aplicația poate fi actualizată din App Store sau o puteți descărca folosind acest link.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu