OpenAI a lansat zilele trecute propria aplicație ChatGPT în App Store unde a înregistrat în mai puțin de o săptămână peste 500 milioane de descărcări.

Aplicația ChatGPT a înregistrat peste 500 milioane de descărcări din App Store

Un succes asemănător au avut și aplicațiile Microsoft din februarie când Edge și Bing au fost lansate în App Store cu opțiunea pentru inteligența artificială.

Cele mai multe descarcari in 5 zile

Aplicația ChatGPT este disponibilă pentru descărcare din magazinul App Store pentru SUA, urmând ca în perioada următoare să fie disponibilă la nivel global în toate magazinele. Cei care folosesc un cont de SUA o pot descărca folosind acest link. Urmează probabil pe sfârșitul anului și o lansare a aplicației în magazinul Google Play pentru Android.

Există niște zvonuri prin care Comisia Europeană vrea să reglementeze acest tip de inteligență artificială prin diverse restricții la nivel de Europa, iar dezvoltatorii OpenAI au declarat că dacă vor fi restricționați vor retrage ChatGPT din Europa.

Sursă: wccftech.com


#update 26.05.2023 – de ieri aplicația este disponibilă și în Algeria, Argentina, Azerbaijan, Bolivia, Brazil, Canada, Chile, Costa Rica, Ecuador, Estonia, Ghana, India, Iraq, Israel, Japan, Jordan, Kazakhstan, Kuwait, Lebanon, Lithuania, Mauritania, Mauritius, Mexico, Morocco, Namibia, Nauru, Oman, Pakistan, Peru, Poland, Qatar, Slovenia, Tunisia și United Arab Emirates


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu