Oferta săptămânii

O parte dintre voi deja știți că am tot scris articole cu produse comandate de pe amazon.de cu livrare în România, insă noutatea vine acum livrare gratuită pentru comenzile de peste 50 euro.

Amazon AirTag

Până acum, costul de transport pentru orice comandă făcută pe amazon.de era de 7 euro. Livrarea gratuită peste pragul de 50 euro se aplică doar produselor vândute de Amazon și nu din Marketplace. Site-ul lor este asemănător cu cel implementat de eMAG unde oricine poate vinde orice, motiv pentru care trebuie să fiți atenți atunci când plasați o comandă indiferent de suma ei.

Ghid pentru comenzi pe amazon.de

Se tot zvonea cu ani în urmă că Amazon o să ajungă și în țara noastră unde o să îngroape cele mai mari magazine online din România. Deja majoritatea platformelor Aliexpress, Alibaba, TomTop și alții livrează prin curier direct la tine acasă. Așa să întâmplă și cu comenzile făcute pe amazon, vin direct la ușa ta prin UPS sau alte companii de curierat cu care au încheiat colaborări.

Amazon - Livrare gratuita in Romania

De acum toți cei care caută câte un singur produs, pot face o comaparație de preț între eMAG, evoMAG, Altex și amazon.de


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu