În acest articol am să îți arăt cum poți să comanzi și tu de pe amazon.de diverse produse care nu se găsesc în România. De exemplu, ultima mea comandă de azi este un kit de curățare pentru căști în special pentru AirPods.

Cum comand de pe amazon.de un kit de curățare pentru căști AirPods

Ce pași trebuie să urmezi?

 1. Îți faci cont pe amazon.de folosind acest link
 2. Țara trebuie să fie Germania, iar limba o poți schimba din DE pe EN (engleză)
 3. Completezi în contul tău adresa de livrare din România
 4. Adaugi un card pentru plăți (merge și Revolut pentru plăți în euro)
 5. Începi să cumperi

Kit-ul de curățare Hagibis pentru căști l-am tot văzut în reclame pe Instagram la diverși vloggeri, ba chiar și pe YouTube Shorts unde îmi petrec în ultima perioadă timpul. Astăzi m-am hotărât și l-am cumpărat, urmează să vină în 1-2 săptămâni prin UPS sau DHL fără costuri vamale pentru că toate produsele sunt livrate din depozitele Amazon Europa.

Hagibis Cleaning AirPods Kit

Kit-ul Hagibis este format dintr-un „stilou” cu două capete, o periuță și o peniță. Periuța este folosită la îndepărtarea mizeriei din interiorul carcasei, iar penița este folosită pentru a îndepărta ceara/mizeria depusă pe căști. Lângă peniță avem și o perie mică, cu ajutorul căreia putem îndepărta prin frecare orice impurități mai mari depuse pe zonele căștilor care intră în urechi.

Costă 9.99 euro și poate fi cumpărat de aici.

Ce am mai cumpărat de pe Amazon?

De prin 2020 de când a început pandemia, am tot început să comand produse. Unele dintre ele se găseau și în România, dar la un preț mai mare așa că am preferat să comand simplu și ușor fără bătăi de cap de pe Amazon.

 • Cablu coaxial Goobay pentru TV, 10m, placat cu aur, 135dB fără pierderi pentru semnal 4K – am luat două bucăți, iar ambele televizoare nu mai au pierderi de semnal față de cabluri clasice românești
 • Conector CAT 6a Goobay pentru cablu RJ45 – pentru a schimba conectorul hama existent în perete de când a fost construit blocul
 • Splitter cu 3 ieșiri pentru TV placat cu aur cu sport 4K – splitterul Well instalat pus în perete era de 5-1000MHz cu atenuare de până la 4dB. TronicXL are 5-2400MHz și atenuare de până la 10dB, dublu și un pic mai ales că avem televiune 4K de la Digi, majoritatea canalelor HD, așa că e nevoie și echipament hardware care să susțină acest tip de semnal
 • Selfie Light Ring cu prindere de birou – l-am cumpărat pentru a putea folosi telefonul să filmez când vreau să fac unboxing la un produs. Momentan brațul îl folosesc pentru microfonul de la Rode Wireless GO.
 • Posugear splitter pentru MacBook cu ieșire pentru microfon și căști – când am cumpărat microfonul Rode nu știam că e atât de complicat să le folosești, așa că pe lângă adaptoarele TRS to TRRS și invers incluse în pachet, dacă vrei să le folosești pe MacBook și să ți le recunoască, trebuie să folosești un splitter ca acesta, astfel să îți împartă semnalul din TRRS în TRS pentru microfon + căști.
 • Car HUD Display – e un mic dispozitiv care se conectează la mufa OBD a mașinii, iar pe o sticlă îți proiectează informații ale mașinii, nivel baterie, temperatura apei, voltajul bateriei sau viteza. Eu l-am cumpărat pentru afișarea vitezei, se vede bine în lumina zilei, dar și noaptea. Are un mod de ajustare automată a luminozității pentru zi și noapte cât să nu te deranjeze la condus.
 • Adaptor 20W USB-C Apple – este la reducere acum 15 euro. Eu l-am cumpărat imediat după ce a fost lansat de Apple pentru a îl folosi cu cele două boxe HomePod mini care au venit cu adaptoare de UK și India.
 • Apple MagSafe Charger – este la reducere acum 38 euro. În aceași comandă cu adaptorul am comandat și un MagSafe Charger. Are deja 2 ani de zile și funcționează fără probleme. Inițial l-am folosit pe Xs Max, iar acum pe 13 Pro Max
 • Anker HUB USB-C pentru MacBook Pro M1 – având doar două porturi USB-C pe MacBook am vrut să cumpăr un HUB cu ieșiri USB-C/HDMI pentru a conecta două monitoare Dell 27 inch. Din păcate, Apple a spus că cipurile M1 nu suportă două monitoare externe. Asta e, are totuși suport video 4K 60Hz, 10Gbps Ethernet, MicroSD și SD plus port Power Delivery de 100W. Nu îmi pare rău că l-am cumpărat și-a făcut treaba foarte bine până acum.
 • Ulanzi U-Vlog Mini Camera Tripod cu mount separat – pentru că am vrut să filmez cu iPhone-ul, am cumpărat microfonul Rode care vine cu un emițător și care nu poate fi atârnat în cabluri. Așa că aveam nevoie de un lăcaș separat, iar Ulanzi avea acest tip de mount + bilă cu închidere separată dacă vrei să rotești telefonul 360 grade ca să nu stea fix.
 • Cyrill Leather Case pentru AirTag – au fost lansate noile dispozitive AirTag de către Apple, așa că am luat și o husă de piele. Din păcate a rezistat doar 1 an fiind purtată la chei s-a mâncat pielea și am schimbat-o.
 • Apple AirTag – inițial am făcut precomandă la eMAG, dar am fost nevoit să anulez precomanda și să cumpăr de pe Amazon. Am cumpărat două pentru că nu aveam nevoie de mai multe.
 • Geantă pentru Insta 360 GO2 – aveam nevoie de o carcasă unde să țin camera cu accesoriile incluse, cabluri, magnetul pentru gât, camera și carcasa.
 • Insta360 Selfie Stick – dacă tot am luat camera am zis că e nevoie și de stick
 • Suport de metal pentru Insta 360 GO2 – suportul de metal care ține camera are un cauciuc înăuntru, iar camera nu intră în acel lăcaș așa că a trebuit să scot guma și să tai două bucățele mici doar pentru protecție să nu o zgârii și să încapă în acel suport.
 • Spigen Ultra Hybrid Case pentru iPhone 13 Pro Max – dacă tot am trecut la iPhone 13 Pro Max în noiembrie 2021 am avut nevoie și de o husă clear case. Cea de la Spigen față de cea originală Apple are protecție și jos la difuzoare fiind dintr-o bucată.
 • Adaptor pentru tripod Ulanzi – am luat două, au suport extra și pentru microfonul Rode, este de metal și mult mai ușor de manevrat cu un iPhone 13 Pro Max.

Ultima comandă de anul acesta fiind acest kit de curățare pentru căști, care urmează să vină pe sfârșitul lunii octombrie.

Mențiune!

Dacă vreți să vă cumpărați produse de pe Amazon, vă recomand un lucru. Taxa de livrare pentru comenzile făcute este de 6-7 euro. Dacă faceți mai mult de 3 comeni pe lună indiferent de valoarea lor, vă recomand să vă activați opțiunea Prime cu 15 euro / lună și astfel aveți acces la conținut video, muzică, ebook plus multe altele și nu mai plătiți transport pentru produse! Dacă faceți câte o comandă la câteva luni, atunci nu merită activarea abonamentului Prime.

Cei care doresc, pot testa gratuit timp de 30 de zile serviciul de streaming Prime Video folosind acest link.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu