Lansează Apple niște produse, după câteva zile eMAG le pune pe site la precomandă, proștii cumpără, iar influensării primesc produsele, că na, trebuie să vorbească despre ele cum le-au comandat ei de la eMAG la precomandă.

Precomanda AirTag eMAG

Vorbeam vineri cu cineva de pe grup legat de precomenzile pentru AirTag și am aflat că au plecat către următoarele categorii de persoane.

Neamuri pile influensari

Cam așa stă treaba. Sunt convins că aveam aceeași situație și cu MagSafe. Lansat de Apple în toamnă și livrat în primăvară. L-am comandat de pe amazon.de care după părerea mea sunt excepționali.

După ce s-a lansat MacBook Pro M1 am cerut comandă specială pentru 16/512 însă eMAG nu putea să aducă, motiv pentru care m-am îndreptat către noumax.ro

Plăcut surprins să văd că am recomandat AirTag’s prin QuickMobile cu reducere, iar cei care au făcut comenzi le-au primit imediat. Claudiu Sasu a povestit cum a cumpărat 1 bucată, iar a doua zi îl avea pe masă.

vezi video-ul lui Claudiu Sasu

Știi ce îmi este cel mai ciudă? Faptul că imediat cum au postat AirTag cei de la eMAG, am și făcut precomandă pentru el, iar cele 4-pack nici nu erau încă postate pe site. Și acum după 3 săptămâni să rămân cu buza umflată că ce? Nu am avut Genius? Așa, prefer să plătesc 15 lei transport. Nu suntem neamuri?

Mulțumesc, dar rămân cu amazon.de chiar dacă plătesc cu 20 lei mai mult. 

Precomanda anulata eMAG


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Smecherie, de 2 lei, romaneasca! Asa cum e si afacerea lui Stanciu, construita pe munca altora, marfa altora, samd.

 • Aceeași vloggeri pun clipuri cu precomenzile date pe emag de fiecare dată. M-am convins, am anulat comanda și am comandat de pe amazon.

 • Nici cu Genius nu se misca nimic

 • @viorel-cristea prioritate au influensării 😀

 • Doc, Stanciu nu mai e pe locul 1 acolo. A fost dat la o parte.
  ionica, mi-ai furat trollul. 🙁 Dar nu cred ca e vreo campanie acolo, pur si simplu coincidenta. 🙂

 • Precomanda facuta pe Altex cu 500 de lei pachetul de la 4 airtags. Azi am primit mail ca a plecat produsul de la ei.

 • @domnugogu super!

  Eu am primit asta de la altex pentru AirTag (1buc)

  Comanda ta #ATX are acum statusul In asteptare.

  Iti multumim pentru interesul acordat companiei noastre.

  Referitor la precomanda ta, te informam ca produsele sunt momentan indisponibile in stocul furnizorului si din aceasta cauza comanda va intarzia. De indata ce stocul va fi reaprovizionat, comanda ta va fi procesata cu prioritate.

  Multumim pentru intelegere.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu