Se împlinesc 5 luni de zile de când sunt abonat la Digi.mobil rețeaua mobilă a celor de la RDS. Sunt convins că sunteți familiari cu ofertele lor, cele de nelimitat + 1cent pe sms și internet 5GB sau 30GB pentru 4G. Dacă nu sunteți vă povestesc eu în rândurile de mai jos.

Povestea pe scurt, am fost abonat telekom încă din 2006 sau mai bine sus încă de pe vremea cartelei prepay cu 2000 minute. Nu am avut nici cea mai mică problemă, s-a emis factura, am plătit-o. Nu probleme, nu chestii de semnal sau net.

În ultimii 3-4 ani am tot sunat la relații clienți pentru a raporta diverse probleme care mă deranjau, iar de aici a început declinul. Lume tot mai nemulțumită, probleme de semnal, etc. iar din decembrie 2015 am hotărât să trec două numere de telefon pe Digi.mobil și nu îmi pare rău. Să vă zic de ce.

În Ghiroda unde stau eu semnalul la Telekom era de 1-2 linii, semnal asemănător am și acum pe Digi.mobil, DAR diferența de preț este de vreo 120 lei. Da ce ai făcut mă nene mă? Plătești și nu beneficiezi? Păi se poate?

digi-mobil-pret

În condițiile în care dețin 2 abonamente Digi.optim nelimitat + cost suplimentar. Parcă altfel sună 35 lei în loc de 160 lei, nu?

Cum merge Digi.mobil

Mă așteptam să meargă prost, să nu ai semnal să nu poți iniția apeluri să nu te auzi, însă sunt plăcut surprins să văd că există dorința de a aduce ceva mai bun pe piață. În perioada decembrie – martie pot spune că au fost căderi de semnal, în Timișoara sau în zonele de lângă însă și-a revenit foarte repede. Am fost la Arad cred de vreo 4-5 ori, există doar o mică zonă de 500-1000m unde semnalul este slab în rest ai minim 2 linii. Am fost prin toate zonele Timișoarei, am fost în Șag, am fost în Lugoj, am fost pe autostradă, am fost la Orăștie, Alba Iulia, Sibiu, Vinerea, nu am avut nici cea mai mică problemă de semnal a funcționat perfect împreună cu internet mobil.

Din păcate modelul de iPhone 6 pe care îl dețin nu e compatibil cu rețeaua Digi.mobil, astfel încât e în mode 3G tot timpul, chiar dacă există și semnal 4G în zonă. Nu e panică, man!

2-milioane-clienti-rds-digi-mobil


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG