Nici nu îmi dau seama cum au trecut 13 ani de când dețin acest blog care a trecut prin mai multe schimbări în tot acest timp, cu bune și cu rele am ajuns aici și asta datorită vouă cărora vă mulțumesc!

La cât mai mulți ani împreună! 🥳🎂

Notifications Chrome - iSay.ro
Activează notificările push pe iPhone/iPad/MacBook

Comunitățile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului:


Scurt istoric pentru iSay.ro

Blogul a fost la început creat și găzduit pe platforma WordPress, urmând apoi găzduirea pe propriul domeniu începând cu anul 2012. În 2013 a fost modificată tema inițială pe care am folosit-o vreo 2 ani. Ulterior am trecut la Newspaper care pe parcursul anilor a fost modificată destul de mult de către mine, a devenit mobile friendly în 2015. În 2017 și 2018 am avut ceva probleme cu tema, au fost descoperite două vulnerabilități pe care le-am găsit și eliminat.

2022 a fost anul schimbărilor, așa că am decis să migrez cu totul către noul pachet de hosting WordPress 6G de la Hosterion pe care îl utilizez în acest moment și îl recomand tuturor fără ezitare. Dacă sunteți interesați de un nou hosting, folosiți acest link și beneficiați de cea mai bună ofertă hardware + preț.

Pentru că o schimbare atât de importantă nu poate să vină decât la pachet cu identitatea vizuală, am cumpărat o temă nouă și am configurat-o conform nevoilor mele, singur. Toate detaliile aici.

În 10 ani de când există acest domeniu iSay.ro am acumulat aproape 2 milioane de vizualizări. Din păcate aceste date erau generate pe vechiul serviciu Google Universal Analytics. Imediat după ce am trecut pe Hosterion și am schimbat tema, am configurat singur noul serviciu GA4 pentru statistici. Toate datele vechi s-au pierdut așa că am trecut pe noul sistem unde după nici doi ani de zile, în ianuarie 2024 am reușit să depășesc 1 milion de vizualizări.

🙏


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu