Dacă ești în căutarea unor produse pe care nu le găsești la noi și sunt disponibile pe Amazon DE, atunci îți recomand să verifici oferta Amazon Prime Day.

12 iulie, Amazon Prime Day

Dacă îți plac filmele și vrei o alternativă la Netflix, skySHOWTIME, Disney+ poți încerca gratuit 14 zile Prime Video. După cele 14 zile de test serviciul va fi dezactivat automat, iar dacă îți place conținutul te poți abona personal ulterior. Vezi aici oferta Prime Video.

Majoritatea produselor listate pe site-ul Amazon DE pot fi livrate în România, costul de transport fiind de 7 euro, iar dacă ai Prime este gratuit.

De exemplu în perioada 11 – 16 iulie 2023 cei de la Roborock au diverse reduceri la produse sau accesorii → vezi aici oferta

Amazon Prime Day - Roborock 16 iulie

Mă uitam după oferte la produsele Apple, dar din păcate nici un iPhone, MacBook, iPad, Apple Watch sau alt produs nu este inclus în oferta Amazon Prime Day.

Avem și o pagină dedicată acestei campanii Prime Day care se termină la sfârșitul zilei, iar mii de produse sunt reduse și pot fi ale tale. Verifică oferta, găsește ce îți place și cumpără. → vezi aici pagina

Amazon Prime Day Deals


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu