Caracteristica, numită „Search by Humming”, va folosi tehnologia de recunoaștere vocală pentru a identifica melodia și de a o reda în YouTube.

Vom putea controla aplicația Youtube din telefon folosind contul personal fără să trebuiască să fim conectacți în aceeași rețea wireless

Mormăie și caută este încă în curs de dezvoltare, dar va fi disponibilă în curând în toate țările în care YouTube este disponibil. Caracteristica va fi disponibilă în versiunea web a YouTube, precum și în aplicațiile YouTube pentru Android și iOS.

Este o modalitate excelentă de a găsi melodii pe care nu le cunoașteți numele. Dacă auziți o melodie la radio sau într-un film, dar nu știți cum se numește, puteți folosi Search by Humming pentru a o identifica.

Pentru a utiliza Search by Humming, pur și simplu deschideți YouTube și faceți clic pe butonul de căutare. Apoi, fredonați sau cântați câteva secunde din melodie. YouTube va scana baza de date cu melodii și va încerca să identifice melodia.

Dacă YouTube identifică corect melodia, o va reda pe pagina de căutare. Veți putea apoi să ascultați melodia, să o salvați în listele dvs. de redare sau să aflați mai multe despre artist.

Search by Humming este o modalitate excelentă de a găsi melodii noi și de a afla mai multe despre muzica pe care o iubiți.

Sursă: support.google.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Atât de cool că YouTube a introdus această funcție și este o modalitate unică de a găsi melodii pe care le auziți sau le cântați. Este o idea foarte interesantă și eficientă și era exact ceea ce aveam nevoie. Mă bucur să știu că este acum disponobil pentru toată lumea!

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu