YouTube Premium, serviciul de streaming video fără reclame de la Google, va crește prețul în Statele Unite. Din 20 iulie 2023, prețul pentru planul individual va crește de la 11,99 USD la 13,99$ pe lună, iar prețul pentru planul familial va crește de la 17,99 la 22,99$ pe lună.

Youtube Premium Romania

Această creștere de preț este prima de la lansarea YouTube Premium în 2015. Google a declarat că această creștere de preț este necesară pentru a susține dezvoltarea și îmbunătățirea serviciului.

YouTube Premium oferă o serie de beneficii, inclusiv acces la conținut video fără reclame, posibilitatea de a descărca videoclipuri pentru vizionare offline și acces la YouTube Originals unde găsim emisiuni și filme exclusive care nu sunt disponibile pe alte platforme plus acces la YouTube Music.

Dacă sunteți abonat la YouTube Premium, veți primi o notificare prin e-mail despre creșterea de preț. De asemenea, puteți anula abonamentul în orice moment.

Iată o comparație a noilor și vechilor prețuri pentru YouTube Premium:

PlanPreț vechiPreț nou
Individual11,99$ pe lună13,99$ pe lună
Familial17,99$ pe lună22,99$ pe lună

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a viziona conținut video fără reclame pe YouTube, YouTube Premium este o opțiune excelentă. Prețurile abonamentelor vor crește în viitoarea perioadă peste tot în lume.

Sursă: 9to5google.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu