10 COMMENTS

 1. Si eu am primit mesajul. Eu nu folosesc Youtube neaparat ca monetizare. E o gluma proasta ce fac ei acolo. Eu, de cele mai multe ori, pun titluri tampite la filmulete, abia le gasesc eu, dar altii 🙂
 2. @Marius dacă ai face niște lucruri corecte, chiar ai putea scoate niște bani frumoși de acolo. E nevoie de timp și spațiu pe hdd 😀
  Așa este, piața din Ro e de câcat, cpm mic, iar titlurile de cancan sau „provocările” fac deliciul tinerilor consumatori de video. Partea de tech, nu prea are valoare la noi.
 3. E spatiu pentru nunti, e si pentru Youtube. Nu zic ca nu sunt bani si in directia aia, doar ca nu e prioritar. Oricum, orice am pe Youtube important are si backup in calculator. 🙂
 4. 4.000 de ore vizualizate înseamnă ca un video de 3 minute să fie vizualizat de 6.600 ori.

  Hai că nu-i așa de greu să faci un clip scurt săptămânal cu minim 100 vizualizări dacă ai reușit să aduni 1.000 de abonați.

 5. @Postolachi Dumitru dacă ajungi să ai 1000 de subscriberi e foarte posibil să nu faci 100 de views/clip. Ideea este că youtube contorizează minutele văzute, deci nu știu cât de ușor va fi. Oricum, ei consideră că cele 4000 de ore înseamnă aproximativ 100$ din reclame/an. Mă uit la prieteni care au 4-5000 și au 50-100 views per clip.
 6. Dacă subscriberii sunt adunați la kilogram posibil, însă dacă au ajuns pentru că le-ai stârnit interesul eu cred că nu este imposibil. Vorbim despre calitate nu de cantitate.
 7. Vezi tu că tot mai multe businessuri de calitate se duc pe apa sâmbetei, pentru că tot poporul preferă ieftiniturile.
  Va fi greu, dar va fi bine. Îmi doresc să fie bine!

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!