Dacă ești creator de conținut pe Youtube și nu ai suficienți subscriberi așa ca și mine, Youtube Creators update îți scoate asta în evidență. Ca să poți monetiza videoclipurile în continuare, trebuie să ai în ultimele 12 luni minim 4000 ore vizualizate și minim 1000 de subscriberi.

Ok, să zicem pe o parte că îi înțeleg că nu am un canal cu mulți subscriberi, numărul lor fiind 46 în acest moment, însă cu acest update youtube mă face să îmi doresc 1000 de subscriberi anul acesta! Pe de altă parte, nu înțeleg de ce vor să renunțe la cei mici, care totuși aduc niște venituri companiei sau nu sunt profitabile pentru advertiseri?

youtube creators update

Proiectul pentru 2018 este creșterea canalului meu de Youtube prin tutoriale/reviewuri dar și videoclipuri. În cazul în care nu ați intrat până acum pe canalul meu, vă recomand să o faceți, iar dacă găsiți ceva interesant și vă place, apăsați butonul subscribe sau folosind butonul de mai jos. Mulțumesc!


Later edit: 4000 ore în ultimele 12 luni înseamnă la revedere pentru foarte multe conturi de mici vloggeri existenți pe piața din România în acest moment.

Ce înseamnă mai exact? 4000 ore / 365 zile = 11 ore / zi sau 330 de ore / lună de conținut vizualizat ca să te menții pe linia de plutire și să îți poți monetiza canalul.

Fiecare canal youtube este contorizat în minute, motiv pentru care v-am făcut o transformare a orelor de mai sus:

11 ore = 660 minute

330 ore = 19800 minute

4000 ore = 240.000 minute


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu