Suntem deja în a doua zi de Crăciun, obosiți unii dintre noi, alții abia își revin din pricina alcoolului, a sarmalelor sau a cârnaților. Vă doresc un Crăciun Fericit alături de cei dragi vouă, să vă ajungă sănătatea și bucuriile la tot pasul și să fiți mai buni.

craciun fericit

A fost un an greu pentru mine, am trecut prin multe schimbări care m-au făcut să îmi aleg mai cu atenție oamenii din jur, să îi las să îmi câștige încrederea nu să le-o ofer din start ca un fraier.

Vreau să am mai mult timp liber pentru familia mea, vreau să îmi ating toate planurile pe care mi le-am construit pe acest sfârșit de an cu deadline 2018 și cel mai important aspect vreau să mă bucur de David mai mult decât am făcut-o până acuma.

2018

Blogul în 2017 “a suferit” o creștere, ceea ce mă bucură dar mă face să îmi doresc același lucru și pentru 2018, unde vreau să introduc și versiunea video (tutoriale/video/review) într-un format mai profesional.

Moș Crăciun a fost foarte darnic și mi-a aruncat sub brad un Nikon D5100, iar cu ajutorul lui voi crește “audiența” iSay.ro

Vă mulțumesc tuturor celor care în 2017 ați intrat cel puțin odată pe site dar și celor care la recomandarea mea și-au cumpărat produse prin linkurile din articole!

La mulți ani, fericiți! La mulți ani, 2018!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu