SoundBar PC Xtrust Arys, 12W cu buton reglabil de volum

După alegerea unui calculator de gaming trebuie să vă gândiți și ce boxe s-ar potrivi. Xtrust Arys este un SoundBar PC ideal pentru orice copil care are nevoie de o soluție simplă audio.

SoundBar PC Xtrust Arys, 12W cu buton reglabil de volum

Cei 12W sunt suficienți atunci când asculți muzică sau te joci fără să deranjezi pe nimeni. Desigur, dacă dăm volumul din placa de sunet la maxim împreună cu boxa avem un sunet clar și puternic.

Se conectează prin USB la calculator iar prin conectorul jack la line-out (verde) de la calculator. Verificați setările din Windows ca să aveți totul pe default.

Unboxing

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Inițial m-am uitat la niște Bose mici pentru calculator însă nu am găsit decât niște variante de 5.1 ceea ce e prea mult pentru pitic. Am dat totuși peste o boxă Serioux SoundBar de 12W cu display, bluetooth, FM și card de memorie dar nu eram hotărât. Desigur, acele funcții suplimentare mă ajutau pe mine nu pe cel mic însă acel ceas mai ales dacă stai 1-2 ore la calculator este destul de deranjant.

Prețul de pe site este de 69 lei + 19.99 lei transport (discount -50%).

Pornind de la Serioux am ajuns la Xtrust Arys care este exact ceea ce am nevoie, așa că am făcut comandă pe eMAG marți seara, iar astăzi a ajuns produsul prin FAN.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu