WP-Prowl este un plugin de wordpress, care va trimite notificati push pe telefon, pentru fiecare post, comment, facut la voi pe blog. Este nevoie de cont pe care vi-l puteti face gratuit pe site-ul celor de la prowl dupa care va trebui sa va generati un API Key. Cu acest API Key, inregistrati pluginul din wordpress-ul vostru, ca sa puteti primi aceste notificari de tip push pe telefon. Mentionez ca trebuie sa va instalati pe telefon si aplicatia Prowl, pe care o gasiti gratuit in Appstore (cei care folosesc alte sisteme decat iOS, probabil in Store-ul fiecaruia sau manual pe prowl)

In momentul in care cineva doreste sa iti lase un comentariu primeste urmatorul mesaj:

Fatal error: Cannot redeclare class Prowl in /home/XXX/public_html/wp-content/plugins/wp-prowl/ProwlPHP.php on line 4

Mesajul este public, insa nu se poate vedea decat dupa un refresh al paginii sau accesarea din nou a titlului respectiv. Ca sa numai apara acest mesaj, trebuie facuta o editare a pluginlui pentru „ProwlPHP.php”

Cum se face:

Se merge in bara de meniuri la sectiunea Plugins si apoi Editor.

 

Aici se va selecta in colt dreapta sus wp-prowl si apoi select

 

Dupa ce ati selectat pluginul dati click pe wp-prowl/ProwlPHP.php, sectiunea pe care dorim sa o modificam.

 

Dupa cum vedeti denumirea clasei este Prowl iar functia tot Prowl. Ceea ce duce la un redeclarare a clasei si astfel primiti eroare redeclararii.

Ce trebuie voi sa faceti este foarte simplu:

function Prowl

function Prowlz

Rezolvare: Diferenta dintre cele doua este litera „Z”. Voi puteti adauga orice litera, cifra doriti, ca sa nu existe doua denumiri la fel pentru clasa si functie. 

Acum merge perfect.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu