Anul trecut în vară Microsoft a lansat oficial Windows 11, un upgrade al celebrului Windows 10 puțin mai stilizat, îmbunătățit și cu un design a timpurilor în care trăim, mai simplu și mai curat.

Windows 12 ar putea fi lansat în 2024

Nu știu cum este Windows 11, nu l-am testat și nu îl am instalat pentru că nu am unde, eu având doar macOS care nu suportă Windows pe ARM decât prin alternative care din punctul meu de vedere nu își au rostul. Nu văd foarte multă lume să își fi instalat noua versiune, așa că îi mai dau 2-3 ani până când va ajunge și în mediul corporate ca să fie instalat pe toate dispozitivele folosite după ce trece testele de compatibilitate cu aplicațiile companiilor.

Între timp, există un zvon care ne spune că Windows 12 ar putea fi lansat oficial în 2024, adică peste 2 ani de zile. Nu văd ce ar putea să mai aducă nou în următoarea versiunea, exceptând faptul că de anul viitor vor limita instalarea versiunii 11 pe HDD, forțând astfel migrarea tuturor laptopurilor sau calculatoarelor personale către SSD (asta e doar pentru cei care nu au încă un SSD în 2022).

Windows 10 va avea suport doar până pe 14 octombrie 2025, așa că mai este timp suficient să treceți pe Mac. Voi ați instalat Windows 11? Ce părere aveți despre el?

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu