Știrea ar fi trebuit să fie scrisă în august 2022 când am primit notificarea că Apple Music este de acum integrat în aplicația de navigație Waze, dar am plecat în Grecia, am zis că scriu articolul și am uitat de el.

Waze integrează Apple Music

Acum am luat pozele la puricat și am dat peste ele. Astfel, că pe lângă opțiunea de utilizare a Spotify sau TuneIn atunci când folosim aplicația Waze pentru a ne deplasa din punctul A în punctul B, putem asculta muzică în boxele mașinii dacă conectăm telefonul la CarPlay sau Android Auto.

Eu nu am nici una nici alta pe mașină, așa că mi-am cumpărat un adaptor bluetooth care se conectează la modul auxial din mașină și redă muzica direct în boxele mașinii. Vine cu mufă jack pentru AUX și USB-A pentru alimentare. Sunetul este de calitate, nu am avut probleme cu el până acum și se conectează automat la telefon când pornesc mașina. Costă 42 lei pe eMAG.

Odată cu integrarea Apple Music în aplicația Waze vom putea folosi aplicația de muzică Apple pentru a asculta radio, muzică, playlisturi personale. Dacă nu aveți un abonament Apple Music puteți alege YouTube așa cum am făcut eu pe drumul din Grecia către casă.

Voi ce serviciu de muzică folosiți în mașină?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu