Mod captivant, zoom pe videoclipuri și opțiunea dark mode într-o nouă înfățișare a YouTube își va face apariția în curând pe toate platformele, fie că vorbim de televizoare, telefoane, tablete sau mediaplayere.

O nouă înfățișare pentru YouTube va fi disponibilă în curând

În ultimele săptămâni cei de la Google au testat opțiunea de vizualizare a clipurilor doar pentru utilizatorii Premium, ulterior a renunțat la ea. Între timp cei de la YouTube au anunțat scumpirea abonamentelor pe mai multe regiuni.

Noul design al platformei YouTube aduce un mod ambient prin care culorile, textul și butoanele vor fi ajustate automat în funcție de dispozitivul și tehnologiile disponibile. Mi-ar plăcea să văd un mod HDR asemănător cu cel de pe Instagram atunci când ne uităm la clipuri filmate cu un iPhone mai ales că în ultima perioadă cei de la Google se axează tot mai mult pe YouTube Shorts pentru a deveni un rival pentru TikTok, Instagram și Facebook.

Pinch to zoom sau atinge cu două degete și depărtează-le pentru a face zoom într-un clip dacă vrei să vezi ceva mai de aproape sau un obiect.

Opțiunea dark mode primește un update, mai greu și mai colorat atât pe web, mobil sau televizoare smart. Linkurile din descrierea clipurilor vor fi înlocuite cu butoane de genul like, share și download și sunt rearanjate pentru a fi cât mai puțin enervante.

Precise seeking ne oferă posibilitatea să mergem cu degetul la minutul și secunda dorită, de acum și cu posibilitatea de a sări peste capitole având un mic preview asemănător cu cel din softurile de editare video.

Precise seeking YouTube

Când vor veni aceste schimbări? În săptămânile următoare, acestea vor fi disponibile treptat în fiecare regiune a lumii.

Sursă: blog.youtube


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu