Atunci când avem un iPhone lângă Apple Watch putem face multe lucruri. Mai nou avem și opțiuni de eSIM pentru Apple Watch, putem asculta muzică, face exerciții sau putem răspunde la mesaje/telefoane foarte ușor.

WatchTube pentru Apple Watch

Aplicația WatchTube ne dă posibilitatea să vedem clipuri video de pe Youtube direct pe Apple Watch. Putem căuta videoclipuri, putem asculta muzică sau playlist-uri. În acest moment când un clip video merge ecranul ceasului stă aprins. Dezvoltatorii lucrează la o versiune prin care vom putea opri ecranul, dar să ascultăm încontinuare videoclipul sau muzica preferată.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată apăsând butonul Download.

Dacă tot e gratis am zis să o testez și eu. Aplicația poate fi descărcată doar pe ceas din App Store sau poate fi achiziționată de pe iPhone, ulterior o să apară în Purchased pe Apple Watch.

Aplicația este destul de simplă, primul meniu este direct playerul Youtube unde or să apară diverse clipuri. Putem da like sau putem vedea informații despre acel clip, captions, comentarii sau chiar putem da share folosind un cod QR. După ce se încarcă clipul, la AW Seria 4 al meu a durat un pic până a încărcat toată aplicația, a ieșit din aplicație de 2 ori, a dat și câteva erori dar până la urmă a funcționat. Putem da play/pause iar jos avem bara de scroll, care după o atingere poate fi mutată folosind coroana mai înainte sau mai înapoi.

Al doilea meniu de swipe la stânga, vine cu opțiunea de căutare după artiști, melodii sau videoclipuri preferate. Al treilea meniu este istoricul căutărilor/vizualizărilor unde se păstrează clipurile vizualizate recent. În ultimul meniu putem selecta modul de pornire și videoclipurile preferate. Muzică, Jocuri, Știri, Filme sau alese de algoritm.

WatchTube setari

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu