Omul de afaceri Warren Buffet unul dintre miliardarii lumii a declarat recent că Apple este cel mai de succes business din lume. De ce?

Apple Think Different Logo

Lucrurile sunt simple, iar poza de mai sus ilustrează motivul principal pentru care Apple nu este ca oricare altă companie existentă în acest moment în lume.

Încă de la începuturi, Steve Jobs a fost creierul din spatele acestei companii care astăzi însumează miliarde de utilizatori ale celor mai inovatoare și mai exclusiviste produse existente pe piața globală. Cuvântul iPhone este pe buzele tuturor atunci când cineva întreabă ce telefon ai sau ce telefon ți-ai dori să îți cumperi.

Din 2016, Buffett investește în Apple și cumpără acțiuni care în acest moment valorează 116.31 miliarde dolari, comparativ cu 33.45 miliarde dolari de la Banca Centrală Americană sau 25.44 miliarde dolari de la Coca Cola.

Sunt 11 ani de când folosesc produse Apple, de la router AirPort la iPhone, Mac, iPad, Apple Watch, HomePod, AirTag sau iCârpă și pot spune că încă sunt uimit de ceea ce înseamnă acest ecosistem.

Stay hungry, stay foolish.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu