De când am pisica tot găsesc păr prin diverse zone ale casei și vreau să îmi iau un aspirator Roborock 3, versiunea nouă cu opțiunea de comenzi vocale pentru camere.

Aspirator automat Roborock S6

Versiunile anterioare, când porneau curățau toată camera sau camerele în funcție de unde era poziționat, dacă avea trepte dacă putea să “sară” pragul. Roborock 3 sau S6 poate curăța doar o anumită cameră, acestea fiind setate în aplicația Mi Home, iar când îl pui la treabă poate curăța doar camera indicată și revine la loc.

În aplicația Mi Home am deja două camere video 360˚, un purificator de aer și trotineta Mi 365. Toate sunt de la Xiaomi și funcționează excelent.

De ce vreau Roborock S6?

 • păi își face treaba singur, aspiră tot părul din casă dar și praful care se acumulează timp de 1 săptămână până când facem noi curățenie;
 • poate fi programat din telefon când să treacă la treabă;
 • e mult mai ușor în weekend să ștergi doar praful și să aspiri cu aspiratorul normal doar prin colțuri sau prin locurile unde nu a ajuns Roborock;
 • ai mai mult timp pentru tine și familia ta;
 • ești mai fericit că ai o asistentă.

Feedback

Prețuri

Cel mai mic preț la Roborock S6 ultima versiune se găsește la evoMAG:

Ți-ar fi util un astfel de dispozitiv smart pentru casă?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Eu mi-am luat Roomba 965, la 2.000 de BlackFriday. Adică Roomba, și Shaormi.

 • @cristian-s si esti multumit de el? Curata bine prin casa, aduna scamele si praful?

 • cumpara-l negru. Am prieten cu el alb si regreta pentru ca trebuie curatat si el cat de cat deoarece se incarca electrostatic si se vede praful pe el
  Il am din toamna 2018 (generatia2). Sunt foarte multumit de cum a evoluat aplicatia de iOS, iar parul de pisica de prin casa + praf si frimituri din bucatarie le tot strange. Al meu merge de 2 ori pe saptamana.

 • @dragos super, mulțumesc. Vreau să te întreb cum e cu opțiunea de mop? Stropește ceva, curăță, împrospătează sau nu l-ai folosit ca și mop?

 • Cam una din patru operatiuni este cu mopul pus. Mopul este un rezervor atasat ce are doua fante mici prin care picura pe o microfibra. A venit cu doua microfibre. La mine reuseste intr-o aspirare sa faca ~55mp de aspirat (4camere). Ajunge apa sa faca toata casa de trei ori. Atentie ca daca dai start clean din butonul de pe el sau cel din aplicatie robotul face o singura trecere peste tot. Eu m-am invat de cate ori e aproape momentul sa porneasca singura sarcina programata sa il pornesc eu manual inainte din teleofon bifand 3x. Ai optiune langa harta apartamentului 1x imlicit, 2x sau 3x). Si o harta cand a trecut 1x afiseaza clar zigzagul in care a mers dar la 3x e toata casa alba pentru ca a trecut aclasi loc de 3ori si chiar e foarte bine asa.
  Mopul se vede foarte bine cand am folosit pe parchet (chiar daca e doar stergerea parchetului cu microfibra uda se observa in aspectul acestuia). Pe gresia din hol-bucatarie nu am vazut diferente de aspect daca e mop sau nu este.
  Ziceam de faptul ca-i dau manual eu. Ca sa fie eficient cand avem operatiunea am grija sa iau din bucatarie cele 4 scaune si sa ajunga toate unul peste altul lipite de masuta din sufragerie pe unde el oricum nu era programat sa treaca fiind un covor lanos sub ea. Asta o fac pentru a face mai rapida trecerea pe sub masa. Altfel se invarte printre pricioarele saunelor prea ineficient.

  Interesant un lucru: uneori face holul pe lungimea lui si are spor pentru ca merge in lungimi de ~8m dar uneori il face pe latime adica linii ed 1,3m. Foarte ciudat mi se pare ca nu retine desi are harta ca este mai eficient ca timp sa faca linii lungi pe hol si nu stanga dreapta intre pereti apropiati

 • Sa te bucuri de el! E versiune noua dar vad ca are aceleasi filtre.
  Apropo daca doamna sau copila are par lung o sa ai de scos de pe peria aia de sub el periodic fire lungi. Le tai cu foarfeca si le scoti cu degetul de pe ea. Se rasuceste si le strange bine de tot ca pe papiota

 • @dragos mulțumesc de ajutor 🙂

  Vreau să te întreb ceva, astăzi o să pun mopul în funcțiune. Și eu tot 2 microfibre am primit pentru mop. Pe lângă am mai primit și alte 10 lavete albe care nu știu la ce folosesc sau când. Nu gasesc nimic în carte despre ele …

  Am o problemă (cred comună) și nu știu cum să procedez. L-am pus să dea în living totul ok, a terminat s-a dus în dock. L-am scos din priza am coborât 3 scări și l-am băgat în priza de pe hol ca să meargă și pe hol și în celelalte 2 camere. Totul ok, a mapat am denumit camerele, l-am scos din priză și l-am pus sus în living. S-a pierdut totul, nu mai are mapare.

  Mi-a zis cineva că din cauză că am scos dockingul din priză, trebuia să îl iau doar pe el și să îl mut jos și să îl pornesc. Nu vrei să știi cum arată maparea, e suprapusă. Da, dar dacă plec de acasă el cum se mai încarcă că nu poate să urce 3 scări?

  Tu cum faci? Sau care ar fi soluția să îmi rămână maparea pe toată casă chiar dacă am acele 3 scări?

  Mă gândeam să îmi mai cumpăr un dock și să îl pun pe hol … să am două și atunci să fie mapare dublă …

 • @ionica Nu am cele 10 lavete albe si nu stiu la ce sa le folosesti. De mapat am doar 4 camere pe un nivel. Atat e apartamentul 🙂 . Nu mi-am pus problema daca-l muti cum vede acele noi camere pe harta.
  Apropo peste o luna de folosire sa-l pui cu rotile in sus si sa cureti senzorii + peria mare ce se invarte cu o forfecuta de unghii. Strange firele de par lungi in capete si nu le scoti de acolo decat facand o taiere peste ele si apoi le tragi afara.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu