Până acum dacă vroiam să controlăm televizorul în aplicația Youtube trebuia să fim conectați în aceeași rețea wireless cu televizorul. De acum vom putea vizualiza clipuri video direct de pe telefon folosind contul personal.

Vom putea controla aplicația Youtube din telefon folosind contul personal fără să trebuiască să fim conectacți în aceeași rețea wireless

Suntem mari consumatori de conținut video de pe youtube, trebuie să recunosc asta pentru că mai tot timpul îmi verific noutățile în materie de Apple dar și alte clipuri de care am nevoie fie că vorbim de muzică sau divertisment. Yotube în acest moment este cel mai utilizat serviciu video, motiv pentru care conexiunea dintre telefon și aplicația instalată pe televizor era de multe ori greoaie. Trebuia să faci împerechere cu televizorul și funcționa doar dacă erai conectat pe aceeași rețea wireless.

În curând vom avea o nouă funcționalitate din partea celor de la Youtube unde vom putea controla ceea ce rulează pe televizor sau putem vizualiza clipuri direct de pe telefon fără să mai avem nevoie de AirPlay sau conexiune directă cu acesta. Totul se va realiza prin contul personal înregistrat pe telefon și televizor, acestea fiind conectate la internet vor prelua toate datele necesare redării clipurilor favorite.

După cum spune Marius, Youtube este pentru noutăți și informații necesare atunci când avem nevoie de ele, în rest totul se reduce la TikTok unde îți faci cruce cu 3 mâini.

Sursă: mariuscucu.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu