Până la urmă se pare că YouTube va activa opțiunea de Picture in Picture pe iOS și iPadOS în următoarele luni, iar surpriza va fi că aceasta funcție va putea fi folosită indiferent dacă ești sau nu utilizator de servicii Premium.

Youtube PiP iOS

Google a confirmat faptul că testează această funcție de ceva timp, iar odată cu iOS 15 vor putea să o activeze pentru toată lumea. În prima fază va fi disponibilă doar în US, urmând ca apoi să fie disponibilă pentru toată lumea. Zvonurile spuneau că va putea fi utilizată doar de către utilizatorii premium, iată că acum se răzgândesc și vor face opțiunea gratuit pentru toată lumea. Astfel, vom putea viziona clipuri sau asculta muzică în PiP în timp ce facem și altceva pe telefon.

Still testing picture-in-picture on iOS with Premium members and hope to make it available to all iOS users (Premium and non-Premium) in the US in the coming months.

— Allison Toh, Google Spokeperson

Dacă vreți să testați Picture in Picture o puteți face până pe 8 aprilie și trebuie să urmați pașii dacă aveți un cont premium:

  1. Deschideți pagina YouTube Labs în browser.
  2. Vă logați pentru a putea testa noi funcționalități
  3. Alegeți să încercați PiP

Voi reveni cu noi detalii când funcția va fi activată oficial de către Google.

Sursă: idownloadblog.com


#update: 11.04.2022 – pe contul de Twitter cei de la Youtube au menționat faptul că în câteva zile vom avea rolling-out pentru noua opțiune.

https://twitter.com/TeamYouTube/status/1513174475612856324


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu