Generatiile de copii care iasa de pe bancile scolii din acest moment vor fii cei care, vor bea, se vor droga, vor face videochat ca este mai simplu, vor sta acasa, isi vor bate parintii, vor face mai exact puscarie (unii)!

Stim cu totii ca sistemul de invatamant este la pamant, rusinea si respectul au plecat de mult de pe meleagurile noastre, dar sa nu te prezinti la examenul de Bacalaureat, mi se pare extrem de ok, mai ales ca vorbim de valoriile din ziua de azi (copii de bani gata, curve, profitoare, etc.)

Daca ai masina cu servo si ac, iPhone sau Galaxy S5, daca te imbraci de la mall, daca iti bei cafeaua la cel mai smecher local, daca mergi la sala ca sa agati atarnachistele, atunci tu esti viitorul “meu” al tuturor celor care am trecut de copilarie.

Situaţie fără precedent la bacalaureat. Pentru prima dată în istoria acestui concurs, considerat unul de maturitate pentru tineri, un sfert dintre elevii claselor a XII-a nu s-au înscris la examen. Sunt 44.000 de elevi total dezinteresaţi de testul maturităţii, un număr dublu faţă de anul trecut. O mare parte dintre ei nu au situaţia şcolară închisă din cauza corijenţelor. (…) În acest an, cei mai multi elevi neînscrişi la bacalaureat, aproape 40 la sută din numărul celor care au terminat clasa a XII-a, sunt în judeţul Brăila. (sursa)


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Exista ceva adevar in articolul tau, dar consider ca si societatea a avut un aport la felul in care au evoluat lucrurile pentru generatiile mai tinere. Referitor la videochat, din moment ce a devenit un job legal, sunt o multime de persoane care aleg acest domeniu tocmai pentru banii care ii castiga.

  • Trist, dar cred ca mai degraba ar face videochat decat sa apeleze la alte metode…cel putin am observat ca tinerele din ziua de azi au tendinta de a alege “calea cea mai usoara”, insa de consecinte, cred ca abia in timp vor realiza…

  • Din acest motiv ai aplicat și tu @daniela ?
    Să stai acasă și să muncești? 🙂

  • Fiecare persoana este libera sa isi aleaga viitorul. Ca alege sau nu sa faca videochat, nu ar trebui judecat. Nu cred ca este vreo problema majora domeniul pe care il alegi sa muncesti, atata timp cat este legal ce faci.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu