În 2007 când Steve Jobs a lansat iPhone, am putut vedea primul telefon cu tastatură direct pe ecran fără taste. Viitoarea tastatură Magic Apple ar putea duce visul lui Steve mai departe.

Haptic feedback on keyless Magic Keyboard

 

Aceeași tastatură Apple Magic Keyless am putea-o vedea în viitoare Macbook-uri, nu? Dacă analizăm această variantă, putem spune că Touch Bar este exact viitorul noilor tastaturi. Datorită haptic feedback care este prezent de la iPhone 8 încoace chiar și pe Apple Watch 4 atunci când miști coroana, putem avea același feeling atunci când scriem pe o tastatură doar din sticlă ca cea din poza de mai sus.

vezi o listă cu MacBook-uri care au Touch Bar

Cei care folosesc un MacBook cu Touch Bar, știu despre ce vorbesc, cei care nu au folosit puteți merge într-un magazin Apple și puteți încerca. Printr-o tastatură fără butoane, Apple are reuși să închidă cercul vicior cu tehnologie-butterfly-praf-apă-service.

Aici intervine și o întrebare simplă, majoritatea utilizatorilor țin degetele pe anumite taste, ce s-ar întâmpla, se apasă singure? Nu, acestea vor reacționa doar atunci când este exercitată o forță de apăsare așa cum există pe Touch Pad.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu