În 2019 mi-am cumpărat o mașină de spălat haine Arctic Slim cu care am avut diverse probleme, zici că mergea tractorul prin casă când ajungea la 800-1000rpm. Avea un defect așa că am returnat-o și am luat de pe eMAG un LG SLIM F2WT4S6AIDD, cu AI Direct Drive, Steam și diagnoză smart prin aplicația LG ThinQ conectată la mașina de spălat haine prin Wifi.

Vă recomand să vă cumpărați o mașină de spălat haine inteligentă cu Wifi

Mașina de spălat haine poate fi controlată din telefon, are și integrare în HomeKit, dar cel mai important dacă ai probleme cu ea aceasta îți va trimite o notificare și vei ști ce ai de făcut. Așa am pățit și eu acum câteva săptămâni când Delia a pus la spălat, a închis ușa și i-a dat drumul. Aceasta a detectat o problemă și mi-a trimis mesaj, iar mașin nu a pornit spălarea, bipuia. Atunci Delia m-a strigat și mi-a spus că mașina are o problemă și s-a stricat. Am început să râd că deja văzusem notificarea.

Am ajuns lângă ea, am deschis ușa de la mașină și am împins o mânecă de la o bluză. Uite, vezi nu ai băgat hainele corect în cuvă 🙂

Așa că sfaftul meu pentru voi cei care urmează să vă cumpărați o mașină de spălat rufe, indiferent de brand (fără Arctic), să vă alegeți una cu aplicație Wifi și diagnoză în aplicație. Face minuni. O listă cu mașini de spălat găsiți aici pe eMAG.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Suna bine, dar totusi, in ce consta beneficiul daca oricum masina n-a pornit si avertiza sonor ca este o problema? Intreb serios, care sunt beneficiile unei masini de spalat haine smart?

    • Păi e simplu, soția a prins o mânecă la ușă, a pornit-o și a plecat deși ea a făcut un bip, ulterior eu am primit notificare și m-am dus la mașină. Când ai o problemă ți se afișează pe ecran ce problemă ai și o poți rezolva rapid, altfel service. Ai consum, ai programe custom ce le poți descărca și configura din aplicație, ai cicluri, energie, temperatură, orice fel de informație despre mașina de spălat și modul cum funcționează ea. Știu când trebuie să o pun să își facă o curățare automată. Sincer, pentru mine e ok să știu ce fac unele chestii prin casă 🙂

  • Pare interesantă această mașină de spălat cu aplucăție în telefonul mobil similar robotului /aspirator Robocap care are o mulțime de acțiuni de cuŕățenie în casă supravegheate prin aplicație în telefon mobil! O să caut mai multe informații!

  • Am Arctic la ai mei de vreo 10-12 ani. E impecabila.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu