Este oficial, cei de la Xiaomi vor ține un eveniment pe data de 1 1 decembrie când vor lansa noile serii de telefoane Xiaomi 13 și Xiaomi 13 Pro. La pachet softul MIUI 14 își va face și el apariția în această prezentare împreună cu un nou ceas Xiaomi Watch S2.

Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, MIUI 14 și Xiaomi Watch S2 vor fi lansate pe 1 decembrie

Evenimentul poate fi urmărit live pe canalul de Youtube a celor de la Xiaomi, duminică 11 decembrie ora 13:00.

Îmi place că cei de la Xiaomi au făcut o variantă cu margini drepte asemeni iPhone, dar fără notch sau Dynamic Island doar cu o simplă gaură în ecran. Suportul de camere de pe spate seamănă izbitor cu cel implementat de Apple având o altă aranjare a camerelor precum și a blițului.

În sfârșit telefoanele Xiaomi seamănă a telefoane atât pe partea de design, performanțe cât și stabilitate a sistemului de operare. MIUI 14 trebuia să fie lansat pe 19 noiembrie, însă chinezii au preferat să îl includă în prezentarea seriei Xiaomi 13.

Xiaomi 13 vine cu margini drepte, ecran plat, OLED și cu o dimensiune de 6.2 inch, Full HD+ la pachet cu 120Hz. Xiaomi 13 Pro în schimb vine cu margini rotunjite, tot de metal, cu display 2K E6 AMOLED plus o cameră Sony cu senzor 1 inch MX989. Tot aici vom vedea și un nou model de ceas inteligent Xiaomi Watch S2, de 41 mm și 45 mm cu corp de oțel la pachet cu căștile TWS Xiaomi Buds 4. Abia aștept să văd primele reviewuri cu noile perfomanțe a celui mai nou cip Qualcomm și anume Snapdragon 8 Gen 2.

Mai multe detalii vom afla în evenenimentul Xiaomi reprogramat pe 11 decembrie ora 13:00.

Sursă: connect.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu