OTV

Dupa ce pe 24 aprilie 2012, CNA a redus licenta OTV, pentru ca televiziunea difuzeaza continuu publicitate politica la Partidul Poporului Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorala, postul a afisat un mesaj pentru institutie.

In prezent, postul mai poate emite doar pana la 29 mai.

Sirul de sanctiuni de injumatatire a licentei audiovizuale a OTV aplicate in ultima luna de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) – fara precedent in istoria Consiliului – a culminat in sedinta de marti cu o noua propunere de injumatatire (reducere cu 36 de zile, pana la data de 29 mai) a licentei televiziunii lui Dan Diaconescu, facuta de Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA.

In aceasta perioada, pe OTV au fost transmise, sub diferite forme, mesaje de publicitate politica pentru „viitorul presedinte al Romaniei” Dan Diaconescu, dar si pntru formatiunea politica pe care acesta o conduce – Partidul Poporului.

Decizia de sanctionare a OTV cu injumatatirea perioadei licentei televiziunii a fost aplicata in baza articolului 95 din Legea audiovizualului


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Precomandă Fifa 2023: