Dacă circuli pe drumurile noastre cele „bune” atunci știi că trebuie la ieșirea din orașul de domiciliu să ai rovinieta sau taxa de drum achitată pentru a putea circula fără să primești amendă după 6 luni. Acei 100 de lei pe care îi dai, ar trebui să meargă la drumuri, să fie reparate, să fie marcate, să avem autostrăzi, dar cine … să le facă, mai bine fură și o duc bine 10-15-30 de oameni iar restul de 20 milioane se plâng pe facebook.

Vă spuneam în articolul anterior de ce îmi cumpăr rovinieta de pe roviniete.ro, iar acum am să vă explic cum puteți fi notificat automat că vă expiră rovinieta ca să nu luați amendă.

Acum 2 ani de zile, pentru că nu ieșeam foarte des din oraș nu o cumpăram, decât pe 7 zile sau în concediu 30 de zile, însă am ajuns la concluzia că am cheltuit aproape aceeași bani cât una pentru 1 an de zile, dezi am folosit-o 2-3 luni și atunci de ce să mă tot stresez sau să uit?

rovinieta

Așa arată alertele mele, ele putând fi modificate sau șterse. Dacă doriți să primiți alertele prin sms, acesta este un serviciu premium și se tarifează în funcție de opțiunile alese. Eu prefer varianta simplă prin email, aceasta fiind nelimitată. Mai multe detalii aici.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu