Păi situația este următoarea. Era o zi frumoasă de vară 09.august.2013 când trebuia să plec la Orăștie în concediu, iar apoi prin diverse locuri în țară. Ca un bun samaritean care își plătește dările (#luavardracu) am vrut să îmi achiziționez rovinietă. O vreme pe la benzinării a fost criză, s-au certat cu CNADNR și numai prea găseai și am căutat o alternativă, care a venit rapid și anume eMag.

Având deja cont pe site, am intrat am completat toate datele cu serie, cu șasiu, cu greutate deci zici că îmi vindeam apartamentul. Am vrut să i-au pe 30 de zile și aveam de plătit vreo 45 și ceva de lei. WHAT?!

Rovinieta costa online undeva la 30 lei și tu vrei să îmi iei +15lei. Sun la eMag înainte să finalizez comanda, iar cu stupoare tipul de la Call Center îmi spune că nu ține de ei ci de cei care oferă serviciul de rovinietă. No bine, și atunci am deschis site-ul e-rovinieta.ro

rovinietă

Am sunat la ei la numărul de pe site, mi-a răspuns o doamnă drăguță și am întrebat-o că de ce au un preț mai mare cu vreo 15lei pe eMag față de alte site-uri. Știți ce mi-a spus? Noi nu avem nici un control asupra site-ului eMag, noi doar oferim aceste servicii. Și atunci trebuie să sun din nou la eMag și să le spun că ei au greșit? Da.

Și atunci am întrebat-o, pot face direct la dvs. cu prețul de 30lei? Doamna a răspuns că da. Am intrat pe site, mi-am făcut cont, am selectat autovehicul, am băgat numărul de mașină, am plătit cu cardul și mi s-a emis factura. În 2 min am primit-o pe mail. Totul a durat 5 minute. De atunci sunt clientul lor când vine vorba de rovinietă.

Cumpără-ți și tu rovinietă de aici!

Ce poți face ulterior achiziției?

  • Poți verifica valablitatea acesteia
  • Primești notificare că îți expiră
  • Confirmare prin sms cu toate datele necesare.

Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu