Xiaomi M365 SJ4000

Nu există stâlp în Timișoara care să nu aibă 10 rânduri de cabluri de orice fel. Acum vreo 7 ani dacă nu mă înșeală memoria, RDS a decis să îngroape toate cablurile lor de internet și tv suportând toate cheltuielile afertente.

Restul furnizorilor, ce au făcut? Exact, nimic!

Dacă tot au fost sparte bulevarde întregi, străduțe, străzi, trotuare nu înțeleg de ce nu s-a discutat la nivel de Primărie și să primească un ajutor, iar toate firmele care au cabluri atârnate pe stâlpi să le îngroape. Astfel se făcea un singur deranj, se îngropau toate și toată lumea era fericită.

Xiaomi M365 SJ4000

Vara trecută în 2019 am plecat cu trotineta electrictă Xiaomi M365 din Ghiroda și mă îndreptam către Piața Dacia ca să mă tund. Dimineața, răcoare și frumos am străbătut Modern am ajuns pe Take Ionescu, Mărăști, Borcan și direcția Calea Circumvalațiunii.

Pista de biciclete din Piața Mărăști și până pe Calea Circumvalațiunii este distrusă, nu poți decât să mergi încet, să ocolești gropile, bordurile și asfaltul crăpat dar e fumos vopsit. La fel de mândre atârnă și semafoarele care nu merg sau nu au „undă verde”.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Cablul care atârna nu era de ieri de azi acolo ci de mult timp dar cum pe nimeni nu interesează … o să stea tot acolo până într-o zi când cineva îl va lua și îl va smulge cu totul!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu