Oferta săptămânii

După începerea războiului anul trecut, Tesla Model 3 Long Range s-a scumpit cu 10.000 euro. Acum, după 1 an de zile s-a ieftinit cu 7.000 euro. Cine să îl mai înțeleagă pe Elon Musk?

Tesla Model 3 Long Range s-a ieftinit cu 7000 euro

Criză, cipuri, război, toate combinate au dus la niște creșteri de prețuri nu doar în sectorul auto, ci în toate sectoarele, viața noastră devenind mai scumpă după pandemie.

Toate modelele Tesla beneficiază acum de un nou preț mai mic cu 6.000 sau 7.000 de euro, nu doar Tesla Model 3 Long Rande. Dacă adăugăm un voucher Rabla+ de 10.000 euro, un voucher rabla de 2000 euro ajungem la un preț final de 40.999 euro pentru varianta Long Range. Eu zic că prețurile vor mai scădea anul acesta, anul viitor mai ales că deja avem concurență din partea chinezilor care vor să intre în Europa cu propriul model BYD. Din spate vine și Xiaomi cu propria lor mașină electrică.

Până una alta, aflăm că mașinile electrice nu mai sunt scutite de impozit și parcări, Tesla cere bani la Super Chargere, iar pe viitor accesul în parcările subterane va fi interzis din cauza riscului de incendiu ce poate apărea la instalația electrică / baterii fiind foarte greu de stins.

Sursă: tesla.com/ro_RO/


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu