Am primit un mail cu un televizor Samsung QLED în care îmi este prezentată această nouă tehnologie și vreau să știu dacă este sau nu o investiție bună și de viitor.

Televizor Samsung QLED

televizor samsung qled

Tehnologia QLED (Quantum Dot light Emitting Diode) este disponibilă pe televizoarele cu diagonale mari, peste 55” inch (138cm), având la bază o tehnologie mai avansată decât modelele vechi LED, SUHD sau alte variante inferioare.

 

Lumina este foarte importantă aducând un aport culorilor care sunt foarte vii, foarte reale. Datorită acestei tehnologii avem un contract foarte bun atât ziua cât și noaptea. Televizoarele pot utiliza până la 150 Nits (cd/m2).

Unghiul de vizualizare al unui televizor Samsung QLED fie plat fie curbat, este foarte mare, motiv pentru care imaginile sunt vizibile din orice poziție.

Durata de viață pentru televizoarele Samsung QLED este una foarte ridicată pentru că sunt compuse din materiale anorganice, au o calitate a imaginii foarte strălucitoare, o luminozitate uniformă iar durata de viață este de peste 10 ani.

Smart cu o singură telecomandă poți controla televizorul QLED prin aplicațiile, filmele sau jocurile tale.

Televizoare cu tehnologie QLED

Televizoare cu tehnologie LED


Concluzie: după părerea mea este o investiție bună dacă ai o casă, cu un living mare e normal să ai și un televizor cu o diagonală mare. Dacă locuiești la bloc, apartament cu 2 sau 3 camere, poți folosi cu ușurință variantele mai mici de 123cm, 138cm sunt suficiente.

Un astfel de televizor rezistă cel puțin 5 ani. Dețin un Samsung LED din 2012, white, are 5 ani și merge ca în prima zi.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu