EA a semnat prelungirea contractului cu FRF prin care Superliga va fi inclusă în viitoarele versiuni FIFA, scuze EA Sports FC începând de anul viitor.

Superliga va apărea și în viitoarele versiuni EA Sports FC, contracul fiind prelungit

În toamnă, se va face trecerea la noul nume EA Sports FC în loc de FIFA, din cauză că cei de la EA s-au hotărât să nu mai plătească o groază de bani celor de la Uefa pentru trademark.

Fotbalul românesc este deja prezent în FIFA23 pentru PlayStation, iar odată cu PS5 vine la pachet cu Hypermotion 2, o tehnologie interesantă care ne afișează informații, statistici și date despre jucători, puterea unui șut, distanță, dar și alte informații.

Începând cu sezonul 2023 – 2024, parteneriatul dintre EA și LPF va include licențierea tuturor competițiilor din Superliga.

Suntem bucuroși că prima ligă de fotbal a României va fi inclusă în EA Sports FC, care dă startul unei noi ere în fotbalul interactiv.

 

– Justin Ștefan, Secretar General LPF.

EA Sports FC va continua să ofere acces online și offline la peste 19.000 jucători licențiați, peste 700 de echipe și 30 de ligi de fotbal, datorită a peste 300 de parteneri globali care au pus umărul la creșterea fotbalului, inclusiv cel feminin care ia amploare în ultimii ani.

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu