renunț la safari

E greu să renunț la Safari, mai ales atunci când vorbim de browsere de performanță, stabilitate sau alte minunății, ci despre cel cu care ne-am obișnuit. Știu că la început eram fan Netscape, Opera, apoi Firefox cu care am mers mulți ani, iar apoi în cele din urmă m-am oprit la Google Chrome.

În momentul de față Chrome este cel mai bun browser, și aici mă refer la opțiuni, store, extensii, sunt mega mulțumit, însă marea lui problemă este RESURSELE! Nu contează câți rami ai că tot nu sunt suficienți 🙂

De mai bine de 1 an de zile folosesc Safari, și sunt mai mulțumit de cum se mișcă, că e simplist, are Keychain, care poate fi folosit pe iPhone fără probleme și numai trebuie să stai să îți aduci aminte de parole, dar cel mai important aspect nu consumă așa multe resurse chiar și cu 5-10 tab-uri deschise față de Chrome.

Subtil Google încearcă să te ademenească

Da îmi place google.ro și o să îl utilizez de fiecare dată fiind setat ca și homepage însă nu mă las pradă la acest mesaj subtil. Îl am înstalat pe Mac, dar nu îl mai folosesc decât atunci când am nevoie de „inspect element” pentru CSS.

subtil-google-chrome


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG