Băi frate, ăștia sunt cretini? După interzicerea Huawei și TikTok, Camera Reprezentanților din SUA a votat ca vânzarea dronelor DJI să fie interzisă!

DJI Mini 2 Accesorii Drona Telecomanda RC

Peste 70% din piața mondială de dronă este deținută de DJI și pe bună dreptate au dezvoltat cele mai tari dispozitive existente pe piață la ora actuală. Eu folosesc un DJI Mini 2 de aproximativ 2 ani și sunt foarte mulțumit de dronă, ce poate, accesorii ș.a.m.d.

Americanii, proști de felul lor consideră că DJI este o companie chinezească, deci trebuie interzisă la fel cum au făcut cu Huawei și TikTok. Nici nu vreau să mă gândesc ce scădere a veniturilor vor avea cei de la DJI în SUA, mai ales că vor urma concedieri în lanț. Teoretic, mizeria de lege numită Countering CCP Drones Act va interzice doar vânzarea de drone DJI noi nu și utilizarea celor deja vândute.

Adică cei care și-au cumpărat o dronă DJI o vor putea folosi încă o perioadă de timp până când proștii le vor bloca și pe aceastea, ne mai fiind posibilă decolarea lor din aplicație. Dacă mizeria asta de lege va trece și de Senat, la revedere.

Sursă: yahoo.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu