Dragă stat român, doresc să îmi exprim nemulțumirea de felul în care se naționalizează pensia privată (în curând #noapteacahotii), și asta nu este totul. Știu că vrei să îmi iei banii pe care EU AM ALES să mi strâng ca să am la pensie, pentru ca știu că tu nu îmi vei putea da nici măcar un ban.

Mă deranjează să țin moșii și babele din Oltenia, Moldova în spate, să le plătesc lor pensiile pentru că copiii lor nu vor să muncească, pentru că au votat cu PSD, pentru că sunteți niște hoți și a-ți ajuns în fruntea țării.

Mă deranjează faptul că aveți acces la banii mei și asta nu este normal! Nu mă mai miră nimic din legile astea de câcat pe care le dați doar în interesul vostru propriu sau al neamurilor angajate și plătite din banii mei.

Mă deranjează faptul că fondul de pensii NN Pensii (fostul ING) îmi scrie sec într-un mail că dacă se naționalizează pensia privată, banii celor 7 milioane de „cotizanți” (printre care și ai mei și ai soției) se vor duce la stat fără ca ei să facă / zică ceva! Ah, stai defapt la sfârșitul mailului NN Pensii ne îndeamnă să ne facem pensie privată.

Sigur de asta nu se atinge nimeni!!!

naționalizează pensia privată


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu