În iPadOS 16 beta 10 lansat recent de Apple avem Stage Manager activ și funcțional pe modele mai vechi de iPad Pro. Pentru o funcționalitate fluidă și fără întreruperi Apple recomandă activarea acestei opțiuni doar pe variantele iPad Pro M1.

iPadOS 16 - Stage Manager

După lansarea primei versiuni beta a iPadOS 16, mai mulți utilizatori s-au plâns de faptul că nu pot folosi această funcție și pe modele mai vechi, Craig Federighi în stilul său caracteristic a spus că ei au testat această funcție pe mai multe modele și funcționează bine doar pe variantele cu cipuri Apple Silicon M1/M2. Se pare că până la urmă au mai testat un pic și au decis să vină cu implementarea ei și pentru modelele mai vechi de iPad Pro din 2018 încoace.

iPadOS 16.1 va fi disponibil din octombrie după evenimentul de prezentarea ale noilor tablete iPad Pro cu cipuri M2.

La pachet cu Stage Manager ne-a fost prezentată și opțiunea de a putea conecta tableta iPad Pro la un monitor transformându-o astfel într-un monitor extern. Funcția External Display utilizată pentru acest lucru se pare că va mai întârzia și va fi disponibilă spre sfârșitul anului cu o singură mențiune va funcționa doar pe versiunile de iPad Pro cu cip Apple Silicon M1/M2.

iPadOS 16 - Stage Manager compatibilitate cu modele mai vechi de iPad

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu