Spune-le ce vor să audă și fă exact opusul

by on Nov 22, 2019, 21:15
2 71

Acesta este sloganul celor de la PSD, care vorbesc mult spun lucruri pe care vor românii să le audă iar când ajung la ciolan fac tot ce e nevoie pentru ei și cercul lor, iar pentru restul acadele, băutură și ajutor social.

Sunt extraordinar de multe chestii legate PSD pe internet demontate cu subiect și predicat de către cei care nu uită, iar cum internetul este un sac fără fund nimic nu se pierde, totul este la un search distanță.

Mi-a plăcut faza cu piR² a doamnei Veorica care și-a luat hate până la prezidențiale și după. Mai multe de atât mi-a plăcut că a luat taurul de coarne și a invitat-o pe jurnalista de la Epoch la vila ei de la Predeal “să vadă că nu e gata în interior”. Apoi, ca să fie mărinimoasă, i-a invitat pe toți jurnaliștii. Bravo, FĂ!

După ce a plecat din conferință stafful de presă al PSD a declarat că nimeni nu mere la vila ei din Predeal.

Mergeți la vot, nu vă lasați conduși de o ciurdă de proști, șmecheri, șpăgari și penali din PSD!

Sau vreți să fiți conduși de Liviu Dragnea? Ăsta în secunda 2 scapă …

Țara lui Liviu Dragnea

"Țara lui Liviu Dragnea" – odă ca pe timpul lui Ceaușescu. Rovano, programul de guvernare să ți-l bagi în trei litere. Noi vrem cele 8 spitale promise de PSD la alegerile trecute.

Publicată de Baricada TV pe Sâmbătă, 11 mai 2019

Dacă vreți să vă faceți un scenariu despre cum ar fi dacă Viorica ar ajunge președintele României și ce va face până de Crăciun când se instalează? Citiți postarea lui Cătălin Teniță, o descrie perfect. Te aflii în acest film? #mergilaVOT

La ora 21:00, duminica, exit-poll-urile au anuntat o diferenta de 200.000 de voturi in favoarea doamnei Dancila. Efortul…

Publicată de Cătălin Teniţă pe Vineri, 22 noiembrie 2019

2 COMMENTS

  1. Cu fiecare noi alegeri scad opțiunile viabile. Sub orice critică toată clasa politică. Nici măcar opțiunea de a alege răul cel mic nu mai e posibilă.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!