Șmecheria din spatele Pricy.ro

by on Nov 14, 2015, 10:36
7 2506

Frenezia cumpărăturiilor de Black Friday, aduce și multe “șanse” de promovare pentru unii, mai noi sau mai vechi, astfel săptămânile trecute circula pe net o extensie de chrome, cu ajutorul căreia, fiecare utilizator avea posibilitatea de a vedea evoluția prețului unui produs.

Adică lună trecută era 100 lei, acum 2 săptămâni e 120 lei, iar acum de Black Friday 2015 e 150 lei dar stai liniștit că îl dăm la 30% reducere cu 100 lei.

Ce văd eu

După ce am intrat pe site-ul lor să văd cum se promovează și ce au de oferit, mi-am dat seama că scamatoria e următoarea.

pricy.ro-scamatorie– Se concepe o extensie care să verifice prețul unui produs din magazinele afiliate (emag, flanco, altex, pcgarage, etc), se ia cel mai mic preț și se pune într-un newsletter

– Se adaugă la fiecare produs extensia de produs afiliat, că doar băieții nu sunt proști, dai un click dar iei un comision.

– Îți faci un pic de reclamă că x sau y își umflă prețurile

– Și uite așa trăiești fericit până la adânci bătrâneți

– Bravo Pricy.ro

pricy.ro-scamatorie-pret-afiliat

7 COMMENTS

 1. Nu inteleg care-i frustrarea ta 🙂
  Bine ca pricy nu te umple de google ads sau alte porcarii.
  Mie mi se pare normal sa foloseasca link-uri de afiliere, doar nu crezi ca serverele alea pe care le folosesc sunt gratis. Utilizatorul oricum nu pierde nimic, comisioanele sunt platite de magazine.
  Si ma gandesc ca cei care au facut extensia au investit ceva bani si timp avand in vedere ca au istoric de pret de acu 2-3 ani.
 2. Si tu iti faci reclama pe baza faptului ca isi fac ei reclama care oricum e gratis si cum a zis si Catalin nu il costa nimic pe utilizator?
 3. Daca te superi ca doar ei primesc comisioane, ce parere ai daca ti se da tie comisionul?

  Vezi iCashBack.ro

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!