Veste proastă pentru fericiții utilizatori de OnePlus 5T comandat oficial de pe siteul producătorului chinez. Site-ul OnePlus a fost spart de o grupare de hackeri, iar informațiile despre cardurile conturilor au fost expuse.

Mulți utilizatori au văzut zilele trecute pe extrasele de cont sau online tranzacții cu sume mici și mari nerealizate de ei.  În acest moment sunt peste 100 de reclamații pe forumul OnePlus.

oneplus a fost spart

Dacă ai cumpărat recent un terminal OnePlus 5T cu cardul îți recomand să suni la bancă, să îți blocheze cardul pentru tranzacții online și să îl schimbi! Dacă vezi tranzacții ciudate, sună la bancă și întreabă ce poți face să îți recuperezi banii!

Chiar dacă nu ai fost afectat, merită să dormi liniștit, pentru că nu știi când te trezești fără bani în cont.

„Our website is HTTPS encrypted, so it’s very difficult to intercept traffic and inject malicious code, however we are conducting a complete audit,” a comentat utilizatorul Mingyu’.

În acest moment, dacă dorești să faci o plată pe siteul OnePlus, o poți face doar prin PayPal, aceasta fiind singura soluție sigură în acest moment nasol. Compania nu a anunțat nimic oficial, investighează această problemă serioasă.  Magazinul online este construit pe baza unei platforme online de vânzări cunoscută în toată lumea și anume Magento. Încă nu se știe dacă a fost o eroare a celor de la OnePlus sau o vulnerabilitate a celor de la Magento.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu