După ce am pățit-o cu pașapoartele, ce se mai poate întâmpla? Mă roagă soția să mergem până la IKEA să cumpărăm niște scaune pentru că cele vechi erau neconfortabile de stat 8 ore pe ele.

Huvudspelare scaun de gaming material

Ajungem în parcare, iau un cărucior mai mare ca să pot căra 4 bucăți până la mașină. Intrăm în magazin, mă duc la centrul info și o întreb pe tanti de niște modele văzute online. Ah, păi nu vă trebuie căruț că nu puteți urca cu el, îl lăsați aici și mergeți la secțiunea mobilă. De acolo o să vă spună fetele exact în depozit la ce rând găsiți scaunele. Vi le luați singuri, le puneți în căruț, le duceți la casă și le plătiți.

Pe bune?! Avem nevoie și de factură fiscală … ah, nu știu vorbiți cu fetele la casa de marcat.

După ce am parcurs tot labirintul, am ajuns la secțiunea de mobilă cu scaune și birouri, l-am găsit, i-am făcut poză și am întrebat o fată cum pot intra în posesia a 4 bucăți. Păi, mergeți jos de tot, înainte de case la stânga găsiți depozitul, mergeți pe rândul 5 la secțiunea 10 și acolo le găsiți, dacă nu vă descurcați puteți întreba pe cineva de acolo.

Scaun autoservire mobila IKEA

Am ajuns la secțiunea 10, rândul 5 și am indentificat produsul după codul 905.076.03. Am pus 4 bucăți pe cărucior și ne-am pus la coadă la casă ca să ne facă factura. Surpriză! Nu vă putem emite factură, va trebui să v-o faceți singuri online. Poftim?!

Ca firmă nu poți plăti mai mult de 1000 lei cash. Dacă vrei CUI pe bonul fiscal nu poți plăti mai mult de 500 lei cash. Bă ești prost?!

Am plătit, ne-a dat bon și cu el am intrat online pe factură fiscală IKEA și am urmat pașii de acolo unde trebuie trecut numărul bonului, data, ora și suma exactă. DOAR O SINGURĂ DATĂ DE POATE FOLOSI. Dacă îți dă eroare sistemul sau îți pică netul poți să uiți de factură.

Factura fiscala IKEA online

Alegi o adresă de email unde să o primești, după trebuie să o scoți la imprimantă ca apoi să o duci la contabilitate să o înregistreze.

Frumos, nu?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu