În cadrul conferinței anuale MWC23 ce a avut loc în Barcelona, cei de la GSMA au desemnat telefonul anului 2022. Puteți să ghiciți care este acesta? Da, iPhone 14 Pro produs de Apple și lansat în toamna lui 2022.

Apple scade producția pentru seria iPhone 14 și o crește pentru iPhone 14 Pro

Asta înseamnă să fi mafiot ca Apple. Nu participi la cea mai mare conferință dedicată producătorilor de telefoane mobile care se bat în poze care mai de care și atât, iar tu câștigi premiul de cel mai bun telefon în 2022. Calitate și vânzări.

iPhone 14 Pro a concurat … defapt s-a uitat la competiție care a venit cu:

 • Google Pixel 7 Pro despre care am zis că e un telefon excelent și Google merge în direcția bună
 • Nothing Phone (1) care nu știu ce caută în această categorie cu iPhone
 • Samsung Galaxy Z Flip4 și Z Fold4 care sunt niște pliabile dar sunt comparate cu iPhone 14 Pro, ciudat

Criteriile de selecție a celui mai bun telefon din partea GSMA se bazează pe performanță și inovație, iar Apple conduce detașat aici prin propriile cipuri Apple Silicon așa că nu mă miră premiul câștigat de iPhone 14 Pro. La categoria „Disruptive Device Innovation” a căștigat tot Apple cu funcția Emergency SOS via Satellite.

Sursă: profit.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Pixel face poze bune si atat. Sunt probleme cu 5G, cu semnal, cu capabilitățile lui de telefon. Restul lucrurilor da, sunt mai mult ca OK. Dar si Sony e WOW si in practica…

  • Problemele de semnal de pe telefoanele Pixel sunt din cauza compatibilității partiale cu benzile de la noi, pentru că telefoanele nu sunt vândute oficial în zona asta. Din același motiv nu au acces la 5G, VoLTE, VoWiFi etc.

   Aceleași probleme pot apărea și în cazul altor telefoane vândute oficial la noi, dar aduse de unii retaileri pe canale gri din alte zone, cum fac cei de la Quick Mobile. Se poate întâmpla ca inclusiv modele de iPhone aduse din alte zone să performeze mai prost la noi decat același model vândut oficial, fix pentru că nu acoperă aceleași benzi.

   Sper că Google o să-și schimbe strategia și o să includă și România în lista piețelor oficiale

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu