Scanarea facială Galaxy S9 eșuează și nu poate ajunge Face ID

by on Mar 1, 2018, 16:40
4 55

Se pare că nu doar în testele de performanță Samsung nu reușește să ajungă iPhone X sau să îl întreacă, ci și în utilizarea noului lor sistem cu scanarea facială Galaxy S9, pentru care unii analiști de securitate avertizează că acesta nu poate fi folosit pentru Samsung Pay, pentru că poate fi păcălit foarte ușor.

scanarea facială Galaxy S9

Problema aceasta o au chiar și la Galaxy S8 lansat anul trecut și nu au putut să o rezolve, folosind nativ un sistem de scanare a feței 2D prin camera foto.

Sistemul pe Galaxy S9 este mai rapid, însă nu mai sigur, motiv pentru care eșuează destul de des. Chiar și la ARmoji pe care l-au prezentat la #mwc2018 a dat fail iar fața arăta ciudat.

Jan Krissler, a security researcher known as “Starbug” with the hacking group Computer Chaos Club, exposed the Galaxy S8’s weaknesses last May when he fooled Iris Scan with a photo and contact lens. He said his group’s not interested in trying to crack Intelligent Scan if there’s nothing new.

“There is no fun in hacking just a new release of the same system,” Krissler said in an email.

4 COMMENTS

  1. Macar au incercat si ei. Sigur o vor imbunatati pe parcurs, dar pana atunci..iphone is the way! :))
  2. @Radu nu pot sa o imbunatateasca pentru ca ei se folosesc de camera sa capteze imaginea, iar Face ID foloseste 3 senzori plus camera. Ei trebuie sa conceapa un sistem, nu doar camera.
  3. Nu au ce sa mai îmbunătățească. In momentul de față, soluția Apple este cea mai buna, deoarece este singura care “vede” fata 3D

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!