Samsung Multi control o copie a Universal Control a celor de la Apple

Odată cu iPadOS 15.4 și macOS 12.3, Apple a introdus opțiunea Universal Control cu ajutorul căreia putem scrie/copia/lucra pe mai multe dispozitive. Samsung Multi control promite să facă același lucru dar pe dispozitivele sale.

Samsung este competitorul direct al celor de la Apple, iar ce face gigantul din Cupertino fac și ei. Ultimul exemplu fiind interacțiunea dintre un laptop cu o tabletă, pentru că suntem în era tehnologiei și folosim aceste produse tot mai des, este important să putem lucra rapid și eficient. Ca să nu mai vorbim de excluderea căștilor sau a adaptorului din cutia telefonului, precum și altele.

Cel mai mult mă bucură faptul că pot începe ceva pe iPhone și pot continua pe MacBook fără să mai fie nevoie să o iau de la capăt sau să fac mai multe chestii manuale/copiază/salvează/transferă.

Recent Samsung a lansat seria de laptopuri Galaxy Book2 în cadrul evenimentului MWC 2022 de la Barcelona. Pentru a putea beneficia de Samsung Multi control trebuie să aveți un laptop din generația nouă împreună cu o tabletă Galaxy Tab S8.

Cum funcționează Samsung Multi control?

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu