Nu sunt prea multe informații în brevetul înregistrat de Samsung pentru SmartThings Station cu numele EP-P9500, cert este că oferă încărcare wireless pentru dispozitive. Unu, două sau trei încă nu știm câte poate încărca deodată dar vom afla cel mai probabil în februarie în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked.

Samsung înregistrează un brevet pentru o stație de încărcare numită SmartThings Station

Această stație de încărcare vine cu BLE (Bluetooth Low Energy), DTS/UNII a/b/g/n/ac conexiune wireless, suport Zigbee și WPT (Wireless Power Transmiter). Frecvența pentru modul de operare a rețelei wireless este între 5180MHz și 5825MHz, ceea ce înseamnă că poate funcționa doar pe o rețea 5GHz.

Samsung SmartThings Station spate + etichetă

SmartThings Station ar fi primul device de acest gen al companiei Samsung, mai multe informații vom afla în curând. Cum arată acest HUB de încărcare wireless pentru telefon, căști și ceas?

SmartThings Station cu 3 dispozitive Samsung

Din păcate același tip de dispozitiv de încărcare cu 3 produse a fost abandonat de Apple, iar AirPower nu a mai văzut lumina zilei pentru că nu au reușit să rezolve problema căldurii emanate de acesta. Oare Samsung a reușit?

Sursă: sammobile.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu